PARK WILDYCK

De ligging van Park Wildyck is ook zo aantrekkelijk door de rust en het vele groen. Het buitengebied, de bossen van Twickel en het mooie Twentse coulissenlandschap, het is allemaal snel bereikbaar per fiets. Zoals ook de grote omliggende steden Enschede, Hengelo en Almelo met een groot cultureel aanbod, van theater tot bioscopen, van uitgaansgelegenheden tot winkelstraten, onderwijsinstellingen en meer.

Pittoresk Borne

Park Wildyck is een uniek project. In alle opzichten. De bijzonder lage grondprijs, de ruime kavels en niet in de laatste plaats de exclusieve locatie. Als bewoner van Park Wildyck beleeft u enerzijds het ‘buitengevoel’, anderzijds woont u nabij het knusse dorpshart van Borne. Een wandeling van slechts enkele minuten door de pittoreske straatjes van Oud-Borne brengt u al in het centrum. Met delicatessenwinkels, exclusieve modezaken, interieur en antiek, boeken en lifestyle: het aantal speciaalzaken is opvallend. Verder vindt u in Borne gezellige terrasjes, restaurants. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er meerdere grote supermarkten en is er iedere woensdag een leuke weekmarkt.

INTERESSE?

Borne

Laat u verrassen door het aanbod in het brede scala aan mooie winkels, van luxe kleding tot streekproducten. Of proef de echte Bornse sfeer in Oud-Borne, waar het stratenpatroon sinds de middeleeuwen niet is veranderd. In het cultuurhus vindt u o.a. de bibliotheek, een muziekschool, poppodium en theater.

Toplocatie

De ligging van Park Wildyck is zeer centraal in Twente. Hierdoor bereikt u Hengelo en Enschede, alsmede de Duitse grens zeer snel en gemakkelijk. U bent binnen 5 autominuten op de snelweg A1! Ook heeft Borne haar eigen treinstation, waardoor u ook kunt rekenen op een goede verbinding met het openbaar vervoer.

ruimte

De Gemeente Borne is in 2007 gestart met ‘De groene poort’ waarmee zij zich richten op behoud en ontwikkeling van landschappelijke, economische, cultuurhistorische en ecologische elementen in de unieke Bornse omgeving. Er zijn wandelpaden, fietsroutes en leuke dagprogramma’s samengesteld.

Verkoop & informatie

Park Wildyck
Contact: Floris Droste
Tel. 074 - 255 15 51
info@wildyck.nl

Landerijenbureau Kromhof Pullen
Contact: Harry Sentker
Deldenerstraat 61
7550 BG Hengelo
Tel. 085 - 273 28 00
info@kromhofpullen.nl
www.kromhofpullen.nl

Nieuw Wonen Twente Hengelo
Contact: Hanneke Ten Hag-Effing
Burg. Jansenplein 30
7551 ED Hengelo
Tel. 074 - 250 65 66
info@nieuwwonentwente.nl
www.nieuwwonentwente.nl

Prisma ERA Makelaars Borne
Contact: Angeli Delfos-Roesink
Grotestraat 252
7622 GW Borne
Tel. 074 - 267 35 00
borne@prismamakelaars.nl
www.prismamakelaars.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2